Drukwerk

Drukwerk-Harlingen

Zakelijk drukwerk

Voor iedere onderneming is het van belang een goede, betrouwbare en professionele uitstraling te hebben. Naast het hebben van een goede kwaliteit / prijs verhouding van de eigen diensten en producten is het hebben van een goed doordachte huisstijl in correspondentie-, promotie- en gelegenheidsdrukwerk. Wij ontzorgen je in het volledige traject. Het creëren van de huisstijl is voor onze vormgevers gesneden koek waarna onze eigen drukkers aan de slag gaan met het hoogwaardig vervaardigen van het drukwerk. Van simpele tot luxe producten, van klein tot groot formaat, er is geen uitdaging te groot. Ons uitgekiende machinepark geeft ons de mogelijkheid razendsnel te handelen maar zeker zo belangrijk de productiemethode te gebruiken die jouw product nodig heeft.

Particulier drukwerk

Grafisch Centrum Harlingen biedt een groot scala aan familiedrukwerk. Of je nu in blijde verwachting bent, gaat trouwen of een jubileum te vieren hebt bij ons slaag je altijd. We voeren de grote merken standaard collecties maar zijn in de verre omtrek gekend en erkend als toppers in op maat gemaakte kaarten. Je kunt zelf bepalen wat er op je kaart moet komen. En dat kan tegen een prijs die niet veel hoger is dan de standaard kaarten. Ook voor het afdrukken en afwerken van je scriptie, het drukken van de poster voor een vereniging of kadootje voor een dierbare ben je van harte welkom.

Geboorte-Harlingen
Printwerk-Harlingen

Digitaal drukwerk

Je wilt geen grote voorraden van drukwerk maar toch een betaalbare topkwaliteit. Digitaal drukken is de productiemethode bij uitstek voor kleine oplages. Brochures, folders, boekjes, correspondentiematerialen, visitekaartjes kun je betaalbaar in oplages van enkele tientallen laten drukken.

Je mailingen en nieuwsbrieven persoonlijk aan de klanten gericht! Met de digitale techniek van onze geavanceerde apparatuur kunnen we het af te drukken promotiebestand combineren met een willekeurig database. Ieder afzonderlijk exemplaar krijgt zo de naam en adresgegevens van een andere klant. De mailing krijgt zo een persoonlijke noot, die de attentiewaarde en het rendement zeker zal verhogen.

Neem contact met ons op en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

GCH 25 jaar

Grafisch Centrum Harlingen
Midlumerlaan 17
8861 JE Harlingen
Tel. 0517-430925 
info@gcharlingen.nl

Grafische Diensten:
Drukwerk
Print
Belettering
Textiel

Openingstijden:
Maandag:     08.30 – 17.30 uur
Dinsdag:       08.30 – 17.30 uur
Woensdag:   08.30 – 17.30 uur
Donderdag:  08.30 – 17.30 uur
Vrijdag:         08.30 – 17.30 uur

Call Now Button